E așa de cald că ați vrea înghițiți un aisberg? Avem ceva gustos! Rece ca un pol de gheață - cafea Glace! Ești gata?
- Cafea solubilă JACOBS MONARCH - 1 linguriță (2 g)
- Apă fierbinte fiartă - 30 ml
- Lapte rece - 100 ml
- Bicuiți de ciocolată - 4 buc
- Gheață - 3-4 cuburi
- Inghetata de vanilie - 1 minge
- Zahăr după gust
Pregătim o porție de cafea solubilă JACOBS MONARCH alintaromată: se toarnă apă fierbinte fiartă peste cafea. Se amestecă. Se lasă să se răcească.
Alegem o ceașcă elegantă transparentă, cu mișcarea unui barman profesionist aruncăm cuburi de gheață, adăugăm lapte.
Se toarnă brusc cafeaua, deasupra adăugăm ușor o minge de înghețată de vanilie și ne răcorim.
Încărcați-vă cafeaua JACOBS cu răcoare!