MĂIESTRIA CAFELEI

DE LA RĂDĂCINĂ LA PRĂJIRE

ȘTIAȚI CĂ?

Știați cumva despre cum cafeaua care crește în copaci? Totul începe cu arborele de cafea și cu prețioasele ciorchine roșii pe care le conține. Este cultivată în aproximativ 70 de țări din întreaga lume, în regiunile tropicale și subtropicale.

 

Știați că:

Arborii de cafea iubesc climele calde și umede. Cel mai bine se dezvoltă în condiții între 17-23°C, cu ploi abundente și sol fertil.

 

Există mai mult de 60 de soiuri diferite de cafea, dar Arabica și Robusta sunt cele mai cultivate. Arabica este cunoscută pentru dulceața sa rafinată, în timp ce boabele Robusta tind să fie puțin mai amare.

Florile de cafea seamănă puțin cu florile de iasomie, având un parfum similar și o culoare albă.

REALIZATĂ CU MĂIESTRIE

V-ați întrebat vreodată cum transformăm boabele de cafea în băutura delicioasă? După recoltare, boabele de cafea sunt spălate, uscate, sortate și amestecate cu grijă, reunind caracterul individual al diferitelor soiuri.

 

 

PRĂJITĂ CU PLĂCERE


După ce au fost amestecate, prăjim boabele pentru a elibera uleiurile aromatice și gustul delicios pe care îl conțin.

Prăjirea medie durează aproximativ 12 minute.

În timpul prăjirii, boabele sunt expuse la temperaturi cuprinse între 200° și 250° C, ceea ce scoate la iveală aroma Jacobs.

Știați că boabele neprăjite cântăresc mai mult decât cele prăjite? Acest lucru se datorează faptului că umiditatea din boabe se evaporă

Your perfect cup

Giving us that precious jolt of joy – coffee is a personal affair. Whether you love the mellow depths of filter, or the intensity of espresso. But whatever your method of choice, here are some proven ways to make the perfect cup, every time.

Tip 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Tip 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Tip 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Tip 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

CAFEAUA NOASTRĂ

CÂTE CEVA PENTRU FIECARE