Cappuccino - este cea mai populară cafea dupa espresso și american. Și cum rămâne cu versiunea de vară cu gheață?
- Cafea solubilă JACOBS MONARCH - 1 linguriță (2 g)
- Apă fiartă fierbinte - 30 ml
- Lapte rece - 100 ml
- Geață - 3-4 cuburi
- Zahăr și scorțișoară - după gust
Pregătim o porție de cafea solubilă JACOBS MONARCH alintaromată: se toarnă apă fierbinte fiartă peste cafea. Se amestecă. Se adaugă zahăr după gust.
Cu ajutorul unui mixer pentru lapte, mixăm până când se formează o spumă densă.
Alegem o ceașcă transparentă, adăugăm cu îndemânare cuburi de gheață.
Din partea de sus turnăm încet cafeaua fiartă și adaugăm laptele în spumă densă.
Decorăm cu scorțișoară parfumată și ne bucurăm de răcoarea cafele clasice cu gheață.
Încărcați-vă cafeaua JACOBS cu răcoare!