ICE CAPPUCINO

Cappuccino - este cea mai populară cafea dupa espresso și american. Și cum rămâne cu versiunea de vară cu gheață?

Ingrediente:

- Cafea solubilă JACOBS MONARCH - 1 linguriță (2 g)
- Apă fiartă fierbinte - 30 ml
- Lapte rece - 100 ml
- Geață - 3-4 cuburi
- Zahăr și scorțișoară - după gust

Mod de preparare:

1

Pregătim o porție de cafea solubilă JACOBS MONARCH alintaromată: se toarnă apă fierbinte fiartă peste cafea. Se amestecă. Se adaugă zahăr după gust.

2

Cu ajutorul unui mixer pentru lapte, mixăm până când se formează o spumă densă.

3

Alegem o ceașcă transparentă, adăugăm cu îndemânare cuburi de gheață.

4

Din partea de sus turnăm încet cafeaua fiartă și adaugăm laptele în spumă densă.

 

5

Decorăm cu scorțișoară parfumată și ne bucurăm de răcoarea cafele clasice cu gheață.

Încărcați-vă cafeaua JACOBS cu răcoare!

BUBBLY BREW

IT’S COCONUT PARADISE!

MINT IT, MAKE IT