Gheață și foc, yin și yang, negru și alb - cafea și înghețată! Acum învățăm cum să combinăm două plăceri într-o singură perfecțiune.
- Cafea solubilă JACOBS MONARCH- 1 linguriță (2 g)
- Apă fierbinte - 30 ml
- Lapte - 250 ml
- Gheață - 3-4 cuburi
- Inghețată - 70 g
- Zahăr - după gust
Pregătim o porție de cafea solubilă Jacobs Monarch alintaromată: se toarnă apă fierbinte fiartă peste cafea. Se lasă să se răcească un pic.
Mixăm bine cafeaua, înghețată și laptele într-un blender pentru a forma o spumă șic!
Alegem o ceașcă rafinată transparentă, cu o mișcare elegantă, adăugăm cuburi de gheață cu în timp ce vărsăm încet "perfecțiunea" noastră.
Și cel mai important - savurăm!
Încărcați cafeaua JACOBS cu răcoare!