ICE CREAM COFFEE

Gheață și foc, yin și yang, negru și alb - cafea și înghețată! Acum învățăm cum să combinăm două plăceri într-o singură perfecțiune.

Ingrediente:

- Cafea solubilă JACOBS MONARCH- 1 linguriță (2 g)
- Apă fierbinte - 30 ml
- Lapte - 250 ml
- Gheață - 3-4 cuburi
- Inghețată - 70 g
- Zahăr - după gust

Mod de preparare:

1

 Pregătim o porție de cafea solubilă Jacobs Monarch alintaromată: se toarnă apă fierbinte fiartă peste cafea. Se lasă să se răcească un pic.

2

Mixăm bine cafeaua, înghețată și laptele într-un blender pentru a forma o spumă șic!

3

Alegem o ceașcă rafinată transparentă, cu o mișcare elegantă, adăugăm cuburi de gheață cu în timp ce vărsăm încet "perfecțiunea" noastră.

4

Și cel mai important - savurăm!

Încărcați cafeaua JACOBS cu răcoare!

BUMBLE BEE COFFEE

JUICE ICED COFFEE

BERRY COFFEE SMOOTHIE