A zis cineva că cafeaua nu este un desert? Acum noi, distrugătorii miturilor de cafea, te vom convinge cu ușurință!
- Cafea solubilă JACOBS MONARCH - 1 linguriță (2 g)
- Apă fierbinte fiartă - 30 ml
- Lapte - 100 ml
- Bicuiți de ciocolată - 4 buc
- Gheață - 3-4 cuburi
- Zahăr după gust
Pregătim o porție de cafea solubilă JACOBS MONARCH alintaromată: se toarnă apă fierbinte fiartă peste cafea
În blender, mixăm cafeaua, laptele. Cu grijă - adăugăm 1 cub de gheață și 2 biscuiți de ciocolată până obținem o cafea omogenă - gustoasă, cu o spumă apetisantă.
Alegem ceașca transparentă preferată, adăugăm ușor și cu un zâmbet cafeaua, adăugăm 3 cuburi de gheață.
Un biscuite îl scufundăm în cafea. altul îl aranjăm deasupra spumei.
Ne bucurăm de cafea și de desert în același timp!
Încărcați-vă cafeaua JACOBS cu răcoare!